Πρόσκοποι Δυτικής Μακεδονίας: Eυχαριστήριο για την ανταπόκριση του κόσμου στη βοήθεια προς τους πληγέντες των πυρκαγιών



Θελουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έγινε την περασμένη εβδομάδα για έκτατη συγκέντρωση ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Αττική.

Μία επιπλέον αναφορά στην μεταφορικη εταιρεία του κ. Πούχια η οποία ανέλαβε ανέξοδα την μεταφορά των ειδών που περισυλλέχθηκαν στην Αττική, πράγμα για το οποίο την ευχαριστούμε θερμά.

Οι Έλληνες Πρόσκοποι συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τους πληγέντες από την πυρκαγιά με όποιον τρόπο μπορούμε, όπως προσφέροντας τις «σακούλες αγάπης» με όλα τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης σε όλους τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν, από το Προσκοπικό Κέντρο Σ.Ε.Π. στον Άγιο Ανδρέα Αττικής. Παράλληλα οργανώνουμε δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης στα παιδιά του Λύρειου Ιδρύματος.

Για ακόμη μία φορά εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στις οικογένειες των πληγέντων και ευχαριστούμε πολύ όλους για την υποστήριξή σας στο έργο μας.

Πρόσκοποι Δυτικής Μακεδονίας
Παπασιώπη 1, Κοζάνη
τηλ. 2461 302700
pedmak@sep.org.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.