Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών – Γουνεμπόρων Σιάτιστας στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης



Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών – Γουνεμπόρων Σιάτιστας « Ο Προφήτης Ηλίας» στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων – Μελών του, θα συμμετέχει σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κοζάνης στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων – μελών θα γίνει σε ενιαίο χώρο, που θα εκμισθώσει το Επιμελητήριο. Κάθε επιχείρηση θα μπορεί να έχει εκθεσιακό περίπτερο ως εννέα τετραγωνικά μέτρα, ενώ το κόστος διαμόρφωσης του περιπτέρου, που ανέρχεται στα 24 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ θα καταβληθεί από τους συμμετέχοντες στη διοργανώτρια εταιρία ΔΕΘ-HELEXPO.

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών – Γουνεμπόρων Σιάτιστας « Ο Προφήτης Ηλίας» καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον συμμετοχής τους, έως την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018, καλώντας στα Γραφεία του Συνδέσμου στο τηλ. 24650 21164 ή στο τηλ. του Προέδρου κ. ΠΑΠΑ ΣΩΤΗΡΗ 6942557700

Ο Πρόεδρος
Παπάς Σωτήρης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.