Θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα: 35χρονος τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ στη Σύρο έχασε τη ζωή του ενώ βρισκόταν πάνω σε στύλο της ΔΕΗ



Για μια ακόμη φορά η «οικογένεια της ΔΕΗ» θρηνεί έναν εργαζόμενο. Έναν νέο άνθρωπο μόλις 35 ετών που έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας, την ώρα του καθήκοντος.

Συγκεκριμένα, ο συνάδελφος Γ.Β. τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ έχασε τη ζωή του ενώ βρισκόταν πάνω σε στύλο στη «μάχη» για την αποκατάσταση βλάβης και εν μέσω βροχής στην περιοχή του Μέγα Γιαλού.

Ο συνάδελφος εργοδηγός που βρισκόταν εκεί αντέδρασε αμέσως και προσπάθησε –ανεβαίνοντας και εκείνος στο στύλο – να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να τον κατεβάσει ώστε να τον παραλάβει το ασθενοφόρο. Δυστυχώς και οι προσπάθειες των γιατρών ήταν χωρίς αποτέλεσμα.

Η νέα απώλεια, ανεβάζει κι άλλο τον αριθμό των εργατικών δυστυχημάτων και τον μακρύ κατάλογο των εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ που έχασαν τη ζωή τους στους χώρους εργασίας.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου συναδέλφου.

Παράλληλα, συγχαίρει τον εργοδηγό του συνεργείου που με αυταπάρνηση προσπάθησε να βοηθήσει το συνάδελφό μας και επαναλαμβάνει αυτό που δεν πρέπει να ξεχνά κανείς εργαζόμενος:

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.