Χάος στην Εγνατία από εκτροπή νταλίκας έξω από τη Βέροια – Δείτε φωτογραφίες



Μέσω παλιάς Εθνικής η κίνηση για Θεσσαλονίκη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί στην Εγνατία οδό, πριν τον κόμβο της Κουλούρας. Νταλίκα που κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη. Η νταλίκα μετέφερε προϊόντα σούπερ μάρκετ, τα οποία, μετά το ατύχημα, σκορπίστηκαν στο δρόμο. Αμέσως στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας και συνεργεία που επιχειρούν να καθαρίσουν το οδόστρωμα. Η κυκλοφορία στην Εγνατία, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη έχει διακοπεί και τα οχήματα κινούνται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και η Αστυνομία:

«Σας ενημερώνουμε ότι από ώρα 06.20 σήμερα (26 Ιουλίου 2018) λόγω εκτροπής και ανατροπής Ι.Χ. φορτηγού στο 254 χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού (περιοχή Κουλούρας), έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και η κίνηση διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας, από τον Κόμβο Βέροιας.»

Πηγή: veriotis.gr
Φωτογραφίες thestival.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.