Ευθεία επίθεση από το Μαξίμου κατά του ΣΚΑΪ με αφορμή ρεπορτάζ – Εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ προς τον τηλεοπτικό σταθμό του Νέου Φαλήρου



«Πόλεμος» ξέσπασε αργά το βράδυ της Τετάρτης (25/07/2018) ανάμεσα στο Μαξίμου και τον ΣΚΑΪ με αφορμή ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού σχετικά ,για τις ευθύνες για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Η «μάχη» ξεκίνησε μετά από ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει τις «καρατομήσεις» των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Η είδηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μαξίμου, το οποίο με σκληρή ανακοίνωσή του επιτέθηκε στον ΣΚΑΪ λέγοντας πως παραμένει πιστό στην παράδοση της προβοκάτσιας.

«Την ώρα της μάχης, που οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα για την κατάσβεση των πυρκαγιών, τον εντοπισμό των αγνοουμένων και την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους, ο ΣΚΑΪ ανακάλυψε δήθεν πρόθεση του Πρωθυπουργού για «καρατομήσεις» των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας» αναφέρει το Μαξίμου.

«Με τον τρόπο αυτό και αφού σήμερα το πρωί απέτυχε να κάμψει το ηθικό των ενόπλων δυνάμεων και των στελεχών τους, επιχειρεί τώρα να υπονομεύσει τον αγώνα Πυροσβεστικής και Αστυνομίας και να κάμψει το ηθικό όσων δίνουν τη μάχη με τις φλόγες, τη μάχη για τον περιορισμό των συνεπειών μιας πρωτοφανούς καταστροφής».

Ωστόσο, σύμφωνα με το Μαξίμου, «το ηθικό των επιτελικών στελεχών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αλλά και όλων όσων δίνουν τη μάχη στο πλευρό των πολιτών δεν πρόκειται να καμφθεί από τα ψέματα του ΣΚΑΪ».

«Κάθε Έλληνας πολίτης γνωρίζει άλλωστε τις πρακτικές και το ρόλο του. Γνωρίζει πως ό,τι έκανε σήμερα το έχει κάνει στο παρελθόν και θα το ξανακάνει στο μέλλον.

Ο ΣΚΑΪ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι παραμένει πιστός στην παράδοση της υπονόμευσης και της προβοκάτσιας. Δεν θα τον ακολουθήσουμε» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εμπάργκο στο σταθμό από τον ΣΥΡΙΖΑ

Με απόφαση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τη χυδαία επίθεση στο πρόσωπο των αρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, που σε εντεταλμένη υπηρεσία εκτέλεσε ο ΣΚΑΪ με αποκλειστικό στόχο να πλήξει το ηθικό των στελεχών και μελών των δύο Σωμάτων, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του δεν θα συμμετέχουν πλέον σε εκπομπές του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού.

«Ο ΣΚΑΪ θα έχει τη δυνατότητα να επιδίδεται στην ακατάσχετη προπαγάνδα, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του εναντίον της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς χωρίς τη δική μας παρουσία».

ΣΚΑΪ: Οι πολίτες γνωρίζουν ποιος κάνει προπαγάνδα

Λίγη ώρα αργότερα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση στο εμπάρκο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΚΑΪ επιτελεί με επαγγελματισμό και αντικειμενικότητα την δημοσιογραφική του αποστολή. Έχει σταθεί με συνέπεια απέναντι στην αλαζονεία και την έπαρση πολλών κυβερνήσεων. Η σημερινή ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου ξεπερνάει κάθε όριο και δείχνει που το έχει οδηγήσει η ανασφάλεια και ανεπάρκεια διαχείρισης μιας μεγάλης κρίσης.

Δεν θα το ακολουθήσουμε. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως ξέρουμε. Οι πολίτες γνωρίζουν άλλωστε ποιος κάνει φθηνή και άθλια προπαγάνδα και ποιος κάνει τη δουλειά του. Το αποδεικνύουν με την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στον ΣΚΑΪ αυτές τις δύσκολες ημέρες. Και αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει γιατί οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.

Από το newsbomb.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ευθεία επίθεση από το Μαξίμου κατά του ΣΚΑΪ με αφορμή ρεπορτάζ – Εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ προς τον τηλεοπτικό σταθμό του Νέου Φαλήρου

  1. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΙΚΟΛΑΕ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ.
    Υ.Γ.”‘ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΚΑΙ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.