Αρκετός κόσμος στην υπηρεσία αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης για τους εγκαυματίες των πυρκαγιών – Κάλεσμα αιμοδοσίας από τη «Γέφυρα Ζωής»



Αρκετός κόσμος έχει σπεύσει στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης προκειμένου να δώσει αίμα για τους τραυματίες από τις πυρκαγιές της Αττικής.

Ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨ καλεί τα μέλη του και όλους όσους μπορούν να δώσουν αίμα να ανταποκριθούν στο έκτακτο κάλεσμα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, για τους εγκαυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Αττικής.

«Στις δύσκολες αυτές στιγμές ας συνεισφέρουμε όλοι όπως μπορούμε. Οι εγκαυματίες έχουν ανάγκη αίματος και παραγώγων του, σε μια εποχή με μειωμένα αποθέματα λόγω καλοκαιριού» αναφέρει σε έκτακτη ανακοίνωσή του το Κέντρο.

Μπορείτε να επισκεφθείτε άμεσα την Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Κοζάνης ή να έρθετε στην προγραμματισμένη Αιμοδοσία της Τετάρτης 1 Αυγούστου στο Γραφείο του Συλλόγου από 15:30-20:00.

Να είσαι εκεί για τον άλλο. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                    Ο Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος               Βακφάρης Αθανάσιος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.