Επιτυχημένο και φέτος το Pool Party και το γλέντι που ακολούθησε στα Αλωνάκια Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



Για 5η συνεχόμενη χρονιά, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αλωνακίων «Ο Πόντος» και συγκεκριμένα το τμήμα γυναικών και νεολαίας του Συλλόγου, διοργάνωσαν με επιτυχία το καθιερωμένο «Pool Party», με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, προς τιμήν της γιορτής του Προφήτη Ηλία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 22 Ιουλίου 2018, ενώ αμέσως μετά, ακολούθησε Λαϊκοποντιακή βραδιά, με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι.

Δείτε τις φωτογραφίες του Ηλία Αθανασιάδη για το KOZANILIFE.GR

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”750″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Ηλίας Αθανασιάδης για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.