Διανομή προϊόντων στον Δήμο Κοζάνης για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ



Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης έχει προγραμματίσει διανομή στα εξής προϊόντα( ροδάκινα, κολοκυθάκια, ντομάτες και οδοντόκρεμες ) στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΒΥΣ για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ).

Επισημαίνεται ότι προϊόντα θα παραλάβουν μόνο οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να παραλαμβάνουν προϊόντα του ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26-07-2018 και Παρασκευή 27-07-2018 από τις 9.30π.μ έως 15.00μ.μ στο κτίριο των Σαράντα μαρτύρων (Κ.Η.Φ.Η) Πλακοπίτη 11 Κοζάνη.

Επίσης παρακαλούνται οι ωφελούμενοι για διευκόλυνση τους να φέρουν κατά την παραλαβή, αποδεικτικό του ΑΜΚΑ τους( με την προσκόμιση του βιβλιαρίου ασθενείας ή της κάρτας ΑΜΚΑ) ή το αντίγραφο της αίτησης εγγραφής τους στο πρόγραμμα.

ΤΕΒΑ
Ευρωπαϊκή ένωση
Ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους

Ο Πρόεδρος

Σιαμπανόπουλος Γεώργιος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.