Ταξίδεψε το κοινό της Κοζάνης η Δήμητρα Καραγιάννη με την παράσταση μουσικής και λόγου που παρουσίασε – Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες



Μια ξεχωριστή παράσταση μουσικής και λόγου παρουσίασε η Δήμητρα Καραγιάννη το βράδυ της Κυριακής 22 Ιουλίου 2018 στην αυλή του Μουσείου Σύγχρονης Τοπικής Ιστορίας στην Κοζάνη.

Στη μουσική βραδιά απαγγέλθηκαν αποσπάσματα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, Πάμπλο Νερούντα, Κώστα Καρυωτάκη, Κ. Π. Καβάφη, Γιώργου Σεφέρη, Τάσου Λειβαδίτη, Ηλία Κεφάλα και της Δήμητρας Καραγιάννη, καθώς επίσης ακούστηκαν μελωδίες του Σταύρου Ξαρχάκου, Lucio Battisti, Μάνου Χατζιδάκι, Παρασκευά Καρασούλου, Θάνου Μικρούτσικου, Δήμητρας Γαλάνη, Σωκράτη Μάλαμα, Nino Rota, Rick Alison, Νίκου Δούκα και Δημήτρη Γαύρου, με τη συμμετοχή των μουσικών Γιώργου Τζούκα στο πιάνο, Δώρας Τανή στο τσέλο και Χριστίνας Τανή στο φλάουτο.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν το λογοτεχνικό περιοδικό Παρέμβαση και το ΣΥΝ-Βιβλιοπωλείο.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”749″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.