Στο σκοτάδι τις τελευταίες μέρες τμήματα κεντρικών οδών στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



Στο απόλυτο σκοτάδι βρίσκονται τις τελευταίες μέρες τμήματα των οδών Γκέρτσου και Αριστοτέλους στην Κοζάνη.

Συγκεκριμένα, όπως απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR, χωρίς φωτισμό παραμένει ο κεντρικός δρόμος της οδού Γκέρτσου από το ύψος της Ανατολικής Ρωμυλίας μέχρι την οδό Εθνομαρτύρων, καθώς και τμήμα της οδού Αριστοτέλους από τη συμβολή της με την οδό Γκέρτσου μέχρι την 11ης Οκτωβρίου.

Πρόκειται για κεντρικούς δρόμους της πόλης με αυξημένη κίνηση πεζών και αυτοκίνητων και τις βραδινές ώρες, χωρίς όμως να είναι γνωστός ο λόγος για τον οποίο παρατηρείται αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο παρατηρήθηκε και σε άλλες οδούς της πόλης τις προηγούμενες ημέρες.

Σίγουρα δεν είναι μία εικόνα που περνά απαρατήρητη και σίγουρα ο κόσμος δεν νοιώθει ασφάλεια, κυρίως όσο αφορά διερχόμενους πεζούς.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το συγκεκριμένο πρόβλημα με τον φωτισμό στις οδούς, αποκαταστάθηκε την επόμενη ημέρα.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Στο σκοτάδι τις τελευταίες μέρες τμήματα κεντρικών οδών στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες

  1. υπάρχουν παρα πολλες περιοχες που δεν φωτιζονται επαρκως εδω και μηνες οπως πχ η 3ησ σεπτεμβριου και η πλάτωνος που περναω καθε μερα – σα να είναι φωτισμος ασφαλείας και οχι οδοφωτισμός συγχρονης πολης !!!!!!

    αν εχουν οικατοικοι καποιο φωτα ανοιχτα; ή καποια μαγαζια πισσα σκοταδι !

  2. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΗ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΤΗΣ ΔΕΗ!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.