Οι έφηβοι της Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων συμμετέχουν στην παράσταση No Future του ΔΗΠΕΘΕ ΚοζάνηςΜετά από πρόσκληση συνεργασίας του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης και του σκηνοθέτη Παντελή Φλατσούση, οι έφηβοι της Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, συμμετέχουν στην παράσταση NO FUTURE!.

Το NO FUTURE! είναι ένα project θεάτρου ντοκουμέντο από την ομάδα εφήβων του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης που θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 27 Ιουλίου, στις 21:15, στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης (σε περίπτωση κακοκαιρίας θα ανακοινωθεί κλειστός χώρος).

Στην παράσταση θέλησαν να πάρουν μέρος 9 έφηβοι της Δομής μας, όπου σε ολιγόλεπτα βίντεο αφηγούνται θραύσματα του προσωπικού τους ταξιδιού, για τη ζωή που άφησαν πίσω, τους φόβους τους, τα όνειρά τους για το μέλλον, για τον τόπο που θα ήθελαν να ζήσουν… Στην παράσταση συνομιλούν νοητά με Έλληνες εφήβους σε μια χώρα υπό καθεστώς κρίσης κι έτσι αντιπαραβάλλονται οι σκέψεις τους, οι συνθήκες ζωής τους, οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες όλων για μια καλύτερη ζωή στο μέλλον.

Ευχαριστούμε, θερμά τον Παντελή Φλατσούση και τον Ανδρέα Κωστογλίδη που επισκέφτηκαν τη Δομή μας στην Αιανή και συνομίλησαν με τους εφήβους, δίνοντας τους την ευκαιρία να ακουστεί η φωνή τους και να επικοινωνηθούν τα δικά τους θέλω και ανάγκες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.