Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Κοζάνης προς τα μέλη του για συμμετοχή στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης



Το Επιμελητήριο Κοζάνης στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών Επιχειρήσεων θα συμμετέχει και εφέτος στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων – μελών θα γίνει σε ενιαίο χώρο, που θα εκμισθώσει το Επιμελητήριο. Κάθε επιχείρηση θα μπορεί να λάβει εκθεσιακό περίπτερο  ως εννέα (9) τ.μ. (ίχνος επι του εδάφους), ενώ το κόστος διαμόρφωσης του περιπτέρου, που ανέρχεται στο ποσό των 19,00 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) ανά τετραγωνικό μέτρο, θα καταβληθεί από τους συμμετέχοντες στην διοργανώτρια εταιρία ΔΕΘ-HELEXPO.

Καλούνται οι Επιχειρήσεις – Μέλη του Επιμελητηρίου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους, έως την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018, υποβάλλοντας σχετική αίτηση ενδιαφέροντος στο Επιμελητήριο Κοζάνης , Ι. Φαρμάκη 2 1ος όροφος, ή στην ηλεκτρονική Δ/νση : chambers@otenet.gr ή ακόμη καλώντας στο τηλέφωνο 24610 41693 (αρμόδια κα Βίκη Δούσιου).

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.