Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Κοζάνης προς τα μέλη του για συμμετοχή στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Κοζάνης στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών Επιχειρήσεων θα συμμετέχει και εφέτος στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων – μελών θα γίνει σε ενιαίο χώρο, που θα εκμισθώσει το Επιμελητήριο. Κάθε επιχείρηση θα μπορεί να λάβει εκθεσιακό περίπτερο  ως εννέα (9) τ.μ. (ίχνος επι του εδάφους), ενώ το κόστος διαμόρφωσης του περιπτέρου, που ανέρχεται στο ποσό των 19,00 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) ανά τετραγωνικό μέτρο, θα καταβληθεί από τους συμμετέχοντες στην διοργανώτρια εταιρία ΔΕΘ-HELEXPO.

Καλούνται οι Επιχειρήσεις – Μέλη του Επιμελητηρίου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους, έως την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018, υποβάλλοντας σχετική αίτηση ενδιαφέροντος στο Επιμελητήριο Κοζάνης , Ι. Φαρμάκη 2 1ος όροφος, ή στην ηλεκτρονική Δ/νση : chambers@otenet.gr ή ακόμη καλώντας στο τηλέφωνο 24610 41693 (αρμόδια κα Βίκη Δούσιου).

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

3 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.