3 συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών σε Κοζάνη και Γρεβενά



Συνελήφθη 45χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κοζάνη

Συνελήφθη χθες (20-07-2018) το απόγευμα στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, 45χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 45χρονο στην Κοζάνη βρέθηκε να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη βάρους -51- γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή των Γρεβενών

Συνελήφθησαν χθες (20-07-2018) το απόγευμα σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 30 και 39 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 30χρονο και συνοδηγό τον 39χρονο, βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού κάνναβη βάρους 6,31 γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.