Συνάντηση φορέων της Π.Ε. Κοζάνης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας



Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, 20/07/2018 στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μεταξύ του Υπουργού κ. Γιώργου Σταθάκη και συνεργατών του, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κ. Παναγιώτη Πλακεντα, του Δημάρχου Εορδαίας κ. Σάββα Ζαμανίδη, και των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, κ. Μίμη Δημητριάδη και κ. Θέμη Μουμουλίδη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Συζητήθηκαν ακόμη, τα επιμέρους ενεργειακά και περιβαλλοντικά θέματα της περιοχής καθώς και η επίσπευση των διαδικασιών των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων- μετεγκαταστάσεων Αναργύρων και Ακρινής. Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα με δημιουργική διάθεση αντιμετώπισης των τρεχόντων ζητημάτων.

Με δηλωμένη τη διάθεση όλων των πλευρών για συνεχή συνεργασία στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που παρουσιάζονται εμπρός μας κάθε φορά.

Μίμης Δημητριάδης
Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση φορέων της Π.Ε. Κοζάνης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.