Το Σάββατο το τελευταίο αντίο στον 46χρονο επιχειρηματία της Κοζάνης που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στη Βουλγαρία



Το Σάββατο 21 Ιουλίου και ώρα 12:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκτάριου στο Άργος Ορεστικό θα τελεστεί η κηδεία του 46χρονου επιχειρηματία Γ.Λ.

Ο άτυχος επιχειρηματίας, έφυγε από τη ζωή σε τροχαία δυστύχημα που συνέβη στη Βουλγαρία, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού του ταξιδιού.

Ο 46χρονος άνδρας, είχε καταγωγή από το Άργος Ορεστικό και ζούσε με την οικογένειά του στην Κοζάνη. Ο ίδιος δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στην Κοζάνη για χρόνια, ενώ τελευταία διατηρούσε κατάστημα με καλλυντικά είδη στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

5 σχόλια στο άρθρο “Το Σάββατο το τελευταίο αντίο στον 46χρονο επιχειρηματία της Κοζάνης που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στη Βουλγαρία

    1. ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ” ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ” ΛΟΓΟΥΣ…

      ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ” ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ” ΛΟΓΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕ 50 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕ 500

  1. Όσα φέρνει η κακή ώρα δε τα φέρνει ο χρόνο….Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος και κουράγιο στην οικογένεια του….

  2. Καλό παράδεισο Γιάννη. Είσαι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Πιστεύω ο Θεός να σε προσέχει εκεί ψιλά. Σεληπιριρια σε όλοι οικογένεια. Καλό κουράγιο για την υπόλοιπη ζωή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.