Η πιο ωραία δουλειά του κόσμου της Playmobil από το ΤΟ.ΣΥ.Ν Ελλησπόντου Κοζάνης στο 6ο Τουρνουά του Μακεδονικού ΚοζάνηςΜια έκπληξη διαφορετική από τις συνηθισμένες και όχι σύμφωνα με τα ποδοσφαιρικά δεδομένα και τους αθλητικούς τίτλους περίμενε τους μικρούς συμμετέχοντες του 6ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου “Συμμετέχω άρα Κερδίζω” που διοργάνωσε η ομάδα και οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Μακεδονικού Κοζάνης.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού Κοζάνης Γεώργιος Κατσίκας σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης και τον Αλέξανδρο Κοκκινίδη, προχώρησαν στην απονομή του παραμυθιού της Playmobil play & give “Η πιο ωραία δουλειά του κόσμου” σε όλους τους Λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο ποδοσφαιρικό τουρνουά, που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα της Ε.Π.Σ Κοζάνης στις 15, 16, 17 και 18 Ιουνίου 2018.

Το παραμυθάκι της Playmobil μοιράστηκε σε 200 μικρούς μας φίλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πέρα από την χαρά του παιχνιδιού στο τουρνουά, είχαν και την χαρά ενός παραμυθιού για να τους συντροφεύσει την καλοκαιρινή περίοδο των διακοπών τους από τα σχολεία.

Έτσι σε αυτό το τουρνουά συνδυάστηκε πέρα από τον αθλητισμό με το παιχνίδι και η εκπαίδευση με την ψυχαγωγία για τα μικρά παιδιά, αφού το παραμύθι διηγείται την ιστορία και τις περιπέτειες ενός δράκου, ενός πυροσβέστη και μιας κτηνιάτρου, όπου ο καθένας από την πλευρά του προσφέρει σε κάθε ευκαιρία και όποτε χρειαστεί στον συνάνθρωπο του και στην φύση ότι μπορεί και έχει χρήσιμο, που είναι και το μήνυμα του παραμυθιού, “όλοι μα όλοι έχουμε κάτι που είναι χρήσιμο στους άλλους !”.

Η ιδέα για τα παραμυθάκια της Playmobil ανήκει στον μικρό Μιχάλη Αντωνιάδη από το Βατερό Κοζάνης, ο οποίος πέρα από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, παίζοντας με τα αγαπημένα του (μικρών αλλά και μεγάλων) Playmobil, ήταν η αφορμή για να αποκτηθούν τα παραμυθάκια και να πραγματοποιηθεί η δράση αυτή του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης με την ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης, παρουσία και του ίδιου.

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης ευχαριστεί τον πρόεδρο του Μακεδονικού για αυτην την ξεχωριστή συνεργασία, μιας και στο κομμάτι της αθλητικής ενημέρωσης υπήρχε ήδη συνεργασία τα προηγούμενα χρόνια και δηλώνει παρόν σε ανάλογες δράσεις στο μέλλον.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης σε έναν παλιό συνεργάτη όπου με την υποστήριξη του σε ανάλογη βράβευση από το Συμβούλιο Νέων προς συγκεκριμένους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου, για την προσφορά τους σε δράση που συμμετείχαν με τίτλο “Η καθαριότητα είναι ολόκληρη Αρχοντιά”, τον Γεώργιο Ελευθεριάδη Κορυφαίο Ασφαλιστικό Σύμβουλο της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην αγορα ασφαλειών Ζωής και Υγείας στο Νομό Κοζάνης και είναι μέλλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Μακεδονίας, για την στήριξη του ακόμη μια φορά σε δράση με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, για ότι ήταν απαραίτητο έτσι ώστε να φθάσουν τα παραμυθάκια στα χέρια των μικρών παιδιών.

Φυσικά τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν θα είχε συμβεί αν η Playmobil δεν προσέφερε σε εμάς το όμορφο και διδακτικό αυτό παραμύθι για να το προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους δίνοντας τους παραμυθένια και δημιουργική χαρά.

(Φωτογραφία και από το γήπεδο Καλαμιάς από όπου ο Μιχάλης Αντωνιάδης εκτός από το Βατερό έχει και από εκεί καταγωγή)

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.