Συγχαρητήριο για τον νέο Προϊστάμενο Διεύθυνσης και Υποδιεύθυνσης Δ.Ο.Υ. Κοζάνης κ. Ποδιώτη Ιωάννη και κ. Τσιμπέρη ΔημήτριοΟ Πρόεδρος και η Διοίκηση του 5ου Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, συγχαίρουν τον νέο Προϊστάμενο Διεύθυνσης Δ.Ο.Υ. Κοζάνης κ. Ποδιώτη Ιωάννη μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, πρώην εκλεγμένο μέλος στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου και τον νέο Προϊστάμενο Υποδιεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης κ. Τσιμπέρη Δημήτριο μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και τους εύχονται ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει. Πιστεύουμε ότι η γνώση και η εμπειρία τους θα είναι πολύτιμα εργαλεία για την αποτελεσματικότητα του έργου τους.

Σημειώνουμε ότι η Τοπική Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου ήταν και θα είναι αρωγός στις προσπάθειές τους για την επίλυση των προβλημάτων και των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουν.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Καρακάσης Εμμανούηλ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.