125 παιδιά συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην πόλη» της ενορία του Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη



Εκατόν είκοσι πέντε παιδιά συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην πόλη» που διοργάνωσε για πρώτη φορά η ενορία του Αγίου Νικολάου στην πόλη της Κοζάνης και συγκεκριμένα το ενοριακό κέντρο «Σύναξη».

Αγόρια και κορίτσια από 5 έως και 13 ετών είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ομαδικά για 4 ημέρες, να διδαχθούν και να συμμετέχουν σε πλήθος δραστηριότητες με την βοήθεια 21 εκπαιδευτών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Τα παιδιά από τις 9 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα είχαν την ευκαιρία μέσα από τις εξορμήσεις σε ναούς και σε ανοιχτούς χώρους με κοινά γεύματα, τραγούδι, κατασκευές και άλλες ενδιαφέρουσες για την ηλικία τους δραστηριότητες και κυρίως το παιχνίδι να διδαχθούν παράλληλα το λόγο του Θεού , όπως δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο υπεύθυνος και εμπνευστής του κατασκηνωτικού προγράμματος του ενοριακού Κέντρου Αγίου Νικολάου, πατέρας Μιχάλης Κρανιώτης.

Τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά δηλώνουν ενθουσιασμένοι ζητώντας να υιοθετηθεί και να συνεχίσει ένα πρόγραμμα που όπως υπογράμμισαν μόνο οφέλη είχε για τα παιδιά τους.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Ένα σχόλιο στο άρθρο “125 παιδιά συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην πόλη» της ενορία του Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.