Συλλαλητήριο Κοζάνης: Έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και κατέθεσαν στεφάνι στην προτομή του Παύλου Μελά – Δείτε το βίντεο

Μετά το τέλος του μεγάλου συλλαλητηρίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, οι διοργανωτές μαζί με το μεγαλύτερο μέρος του πλήθους κινήθηκαν προς την προτομή του Παύλου Μελά, στην ομώνυμη οδό και κατέθεσαν στεφάνι, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Αρκετές φορές, τόσο κατά το συλλαλητήριο όσο και στην κατάθεση του στεφάνου, ο κόσμος έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο και το Μακεδονία ξακουστή, συνοδεία μουσικών της πόλης.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR με τα όσα έγιναν μετά το τέλος του συλλαλητηρίου:

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Συλλαλητήριο Κοζάνης: Έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και κατέθεσαν στεφάνι στην προτομή του Παύλου Μελά – Δείτε το βίντεο

  1. Για μια στιγμή νόμιζα πως έχουμε απόκριες με τα χάλκινα,τα άλογα, και τους μασκαράδες ντυμένούς παραδοσιακά

  2. Λάβαρα σήκωσαν και το 1992-93 με τον λαοπλάνο τον μακαριστό και ποιό είναι το αποτέλεσμα η FYROM ονομάζεται Μακεδονία από όλο σχεδόν τον κόσμο και αγάλματα του Μέγα Αλέξανδρου στήθηκαν και παραποίηση της ιστορίας έγινε και λύση δεν δόθηκε .Τον Έλληνα τον ενόχλησαν τα αγάλματα παρά το όνομα. Αν τους ενοχλούσε το όνομα τι κάνανε οι Ελληνικές κυβερνήσεις ,τόσα χρόνια γιατί τους επιτρέπανε να το χρησιμοποιούν.Τρεις γενιές στην FYROM μεγαλώσανε με το όνομα Μακεδονία .Δεν γνωρίσανε άλλο όνομα και πάμε εμείς και τους λέμε δεν μου αρέσει αυτό το όνομα να το αλλάξεις .Όλοι τα τελευταία χρόνια μιλούσαν για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, υπάρχουν τα βίντεο,Ντόρα ,Βενιζέλος υπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης Σαμαρά ,,Κυριάκος ,Σπυράκη τώρα γιατί έχουν αλλάξει για το πολιτικό κόστος ;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.