Πλήθος πιστών κατά τον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό για τον εορτασμό των Αγίων Αναργύρων στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



Πλήθος πιστών συμμετείχε το απόγευμα του Σαββάτου 30 Ιουνίου 2018 στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Κοζάνη, κατά τον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό που τελέστηκε.

Ανήμερα της εορτής των Αγίων Αναργύρων, Κυριακή 1 Ιουλίου θα τελεστεί Όρθρος, Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, καθώς και Εσπερινός και Ιερό Ευχέλαιο.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR το βράδυ του Σαββάτου:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”717″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”40″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.