Με αφορμή την συνάντηση των αυτοδιοικητικών της Μακεδονίας για την συμφωνία του Σκοπιανού – Γράφει ο Αλέξανδρος Κων. ΚοκκινίδηςΣυνάντηση των Περιφερειαρχών και των Δημάρχων της Μακεδονίας (της μίας και Ελληνικής για να μην μπερδευόμαστε κιόλας) για την συμφωνία της προδοσίας του Σκοπιανού.

Κύριοι και κυρίες Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, Σύμβουλοι και λοιποί αυτοδιοικητικοί, αν είστε κατά της συμφωνίας όπως δηλώνετε (ειδικά εσείς οι επικεφαλείς φίλοι και ηγέτες της (αντί)δράσης αυτής), αν πραγματικά το εννοείται και το πιστεύετε, (αυτό άλλωστε είναι το ορθό και σοφό), να πράξετε το αυτονόητο.

Να πράξετε αυτό που επιτάσσει η ανάγκη των καιρών και των περιστάσεων, αυτό που έχετε χρέος απέναντι στην Ιστορία, απέναντι στην Ελλάδα, απέναντι στον θεσμό που κατέχετε, απέναντι στο λαό που εκπροσωπείται, απέναντι στον εαυτό σας και τα παιδιά σας, απέναντι στην Μακεδονία που κυβερνάτε, απέναντι σε αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για να είστε εσείς Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι !

Σε κάθε άλλη περίπτωση να θέσετε υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές στις Περιφέρειες και τους Δήμους των Σκοπίων !!!

Υ.γ. 1 : Καμία συμφωνία και αναγνώριση ονόματος με την λέξη Μακεδονία.

Υ.γ. 2 : Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα.

Υ.γ. 3 : Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τους Βουλευτές.

Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.