Πραγματοποιήθηκε η ομιλία με θέμα τη σχέση του ζευγαριού στην Πτολεμαΐδα

«Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ» στο επίκεντρο εκδήλωσης που διοργάνωσαν το ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Εορδαίας

Ομιλία με θέμα: «Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας , από το ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Εορδαίας , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών .

Ο ομιλητής Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης Νίκος Τσακμάκης, αναφερόμενος στην επιλογή του θέματος επεσήμανε ότι η σχέση μεταξύ του κάθε ζευγαριού έχει μεγάλη σημασία για τη συναισθηματική ατμόσφαιρα που διαμορφώνεται στην οικογένεια , ενώ μέσα από την εμπεριστατωμένη ανάλυση του θέματος κατάφερε να περάσει χρήσιμα μηνύματα στο ακροατήριό του .

Από την πλευρά του ο Συντονιστής – Κοινωνικός Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Εορδαίας Δημήτρης Λαμπρόπουλος υποδεχόμενος τους προσκεκλημένους έκανε λόγο για την έναρξη μιας εποικοδομητικής συνεργασίας με το ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» , καθώς το Κέντρο Κοινότητας έχει ως στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών και την παραπομπή τους στον ανάλογο φορέα.

Στην ενημερωτική εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν οι Αντιδήμαρχοι Εορδαίας Δημήτρης Πολυχρονίδης και Ιωάννης Αριστερίδης , εξάρoντας την πρωτοβουλία των διοργανωτών.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πραγματοποιήθηκε η ομιλία με θέμα τη σχέση του ζευγαριού στην Πτολεμαΐδα

  1. ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΟΗΣΗ!!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΡΑΣΟΦΟΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΟΥΣΙΑ!!!! ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.