Χρυσό μετάλλιο για τον Απόστολο Τεληκωστόγλου στο πρωτάθλημα G1 στο Λουξεμβούργο



Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του αθλητή μας στο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα G1 στο Λουξεμβούργο με την συμμετοχή 900 αθλητών από 50 χώρες , μετά από τέσσερις αγώνες κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιακή κατηγορία των -80 kg Ανδρών και 10 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη.

Μια μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του Συλλόγου μας ειδικά σε αυτήν την χρονική στιγμή ,ενόψει και της προετοιμασίας του για τους Μεσογειακούς Αγώνες ,που θα διεξαχθούν στις 28 -30 Ιούνιου 2018 για το Ολυμπιακό Αγώνισμα του Ταεκβοντο, στην Tarragona της Ισπανίας , όπου θα λάβει μέρος σαν μέλος της Εθνικής μας Ομάδας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι Προπονητές συγχαίρουν τον Αποστόλη για την επιτυχία του και αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον προπονητή του Πρωτέα Σερρών κύριο Δανιηλίδη Παναγιώτη, που οδήγησε τον αθλητή μας , για τρίτη φόρα σε τελικό G1 κατακτώντας δυο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.