Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας στον Άλιμο Αττικής – Εμφανίστηκε με μακριά μαλλιά και γενειάδα



Συνελήφθη στα νότια προάστια της Αττικής ο Αρτέμης Σώρρας – Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εδώ και πολλούς μήνες

Σε διαμέρισμα στον Άλιμο εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (16/06) ο Αρτέμης Σώρρας.

Δεν προέβαλε καμία αντίσταση και κρατείται στην Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, όπως μεταδίδει το cnn.gr.

Ο Σώρρας φαίνεται πως είχε αλλάξει τα χαρακτηριστικά της εμφάνισής του, καθώς εμφανίστηκε με μακριά μαλλιά και γενειάδα, ενώ παρέμενε ασύλληπτος από τον Μάρτιο του 2017.
Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψή του

Σε ένα υπόγειο δίπλα στο γκαράζ που είχε διαμορφωθεί σε δωμάτιο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ζούσε εδώ και μήνες ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας.

Μαζί του ήταν ένα ακόμη άτομο ο οποίος έβγαινε κάθε τρεις ημέρες για τα τρόφιμα και επέστρεφε πάλι στο σημείο που κρυβόταν ο Σώρρας.

Όπως μεταδίδει το cnn.gr, το πρωί έφτασε η πληροφορία σε διαβαθμισμένη υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ., και οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας ειδοποίησαν την ασφάλεια δίνοντας της την διεύθυνση στον Άλιμο όπου κρυβόταν ο Σώρρας.

Και οι δυο άνδρες μεταφέρθηκαν στα κεντρικά της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Ο Σώρρας θα μεταφερθεί αύριο (17/06) στις δικαστικές Αρχές για τις εκκρεμότητές του με τα εντάλματα σύλληψης και τις καταδικαστικές αποφάσεις που υπάρχουν σε βάρος του ενώ ο δεύτερος άνδρας θα διωχθεί για υπόθαλψη και θα οδηγηθεί επίσης στον Εισαγγελέα.

Από το cnn.gr

4 σχόλια στο άρθρο “Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας στον Άλιμο Αττικής – Εμφανίστηκε με μακριά μαλλιά και γενειάδα

  1. ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΑ!!!!! ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ!!!! ΑΑΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ!!!ΤΣΣΣΣΣΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΛΕΜΕ!!!! ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!! ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.