Με την απονομή βραβείων ολοκληρώθηκε το σχολικό πρωτάθλημα ανακύκλωσης που υλοποίησε ο Δήμος Εορδαίας



Στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης , που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών της Πτολεμαϊδας , με αφορμή και τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ολοκληρώθηκε το «Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης» το οποίο υλοποίησε ο Δήμος Εορδαίας σε συνεργασία με τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε .

Στη δράση , που σκοπό είχε την ενημέρωση για τα σημαντικά οφέλη της ανακύκλωσης αλλά και την ευαισθητοποίηση των παιδιών όσον αφορά την επιλογή μιας πιο θετικής περιβαλλοντικής στάσης , έλαβαν μέρος τεσσεράμισι χιλιάδες μαθητές των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Εορδαίας .

Την ικανοποίησή τους για την επιτυχία του Προγράμματος εξέφρασαν ο Διευθυντής της ΔΙΑΔΥΜΑ Δημοσθένης Μαυρίδης και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Αριστερίδης , ενώ τους συμμετέχοντας μαθητές συνεχάρησαν ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Ιωάννης Καμπούρας και η εκπρόσωπος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Δέσποινα Παπαδοπούλου.

Για την άριστη συνεργασία με το Δήμο Εορδαίας έκανε λόγο η Κατερίνα Γιαννακούλα Περιβαλλοντολόγος και στέλεχος της ΔΙΑΔΥΜΑ , η οποία ευχαρίστησε το Δήμαρχο Εορδαίας και τους υπευθύνους του Δήμου ,καθώς και τα συμμετέχοντα Σχολεία για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος.

Οι Σχολικές μονάδες που βραβεύτηκαν για τις καλύτερες επιδόσεις τους στο «Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης ήταν:

ΧΑΡΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Πρώτη θέση : Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαϊδας
Δεύτερη θέση: 5ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαϊδας
Τρίτη θέση: Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής

ΧΑΡΤΙ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΛΥΚΕΙΑ
Πρώτη θέση: Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμ-Λυκ
Δεύτερη θέση :4Ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας
Τρίτη θέση: Μουσικό Σχολείο Πτολεμαϊδας

-ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
-Πρώτη θέση : Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαϊδας
-Δεύτερη θέση :7Ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαϊδας
-Τρίτη θέση: 5ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαϊδας

-ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΑ-ΛΥΚΕΙΑ
Πρώτη θέση: Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμ-Λυκ
Δεύτερη θέση :4Ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας
-Τρίτη θέση: Μουσικό Σχολείο Πτολεμαϊδας
Ειδικό βραβείο δόθηκε στο 5ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.