«Όλα τα Δ.Δ. έχουν πρόεδρο, η Κοιλάδα έχει Αντιδήμαρχο!» – Ο Λ. Μαλούτας για τη συντήρηση του οδοστρώματος



Πρόσφατα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα έγινε συντήρηση του οδοστρώματος, αλλού λιγότερο αλλού περισσότερο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν υφιστάμενες φθορές και προβλήματα.

Σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα με συνεννόηση της υπηρεσίας με τον Πρόεδρο προσδιορίζονταν και ιεραρχούνταν οι ανάγκες ώστε στη συνέχεια να γίνει η συντήρηση με το ασφαλτόμιγμα.

Όχι όμως στην Κοιλάδα !

Εκεί ο Πρόεδρος, ο θεσμικός εκπρόσωπος του δημοτικού διαμερίσματος, παραμερίζεται, αγνοείται και κουμάντο κάνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος που είναι και κάτοικος του χωριού.

Έτσι στην Κοιλάδα, που έχει αυξημένες ανάγκες συντήρησης του οδοστρώματος, άσφαλτος διαστρώνεται εκεί ακριβώς που επιθυμεί ο Αντιδήμαρχος. Προφανώς προηγούνται, οι “ δικές μας” γειτονιές, “οι δικοί μας άνθρωποι “

‘Όμως δίπλα ακριβώς υπάρχουν δρόμοι με πολύ μεγαλύτερες ανάγκες.

Όμως υπάρχουν δρόμοι του οικισμού με πολλά προβλήματα, που αγνοούνται επιδεικτικά …..

2 σχόλια στο άρθρο “«Όλα τα Δ.Δ. έχουν πρόεδρο, η Κοιλάδα έχει Αντιδήμαρχο!» – Ο Λ. Μαλούτας για τη συντήρηση του οδοστρώματος

  1. Κάτι είναι κ αυτό άλλοι ούτε καρότσι έριξαν , είχες άλλες έννοιες και σκουτούρες. €€€€€€€

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.