Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Αχέπα στο Πάρκο Ηπειρωτών Κοζάνης

Σε μια όμορφη εκδήλωση, η οποία ήταν ενταγμένη στις ετήσιες δράσεις της Οργάνωσης και η οποία διοργανώθηκε την Κυριακή 3 Ιούνη 2018 στο Πάρκο Ηπειρωτών Κοζάνης τα μέλη με τις οικογένειες τους και του φίλους της οργάνωσης συνευρέθηκαν και διασκέδασαν.

Το παρόν έδωσαν και τους ευχαριστούμε για αυτό ο Αντικυβερνήτης της Οργάνωσης Αδ. Στάθης Κεφαλίδης, ο Ταμίας της Οργάνωσης Αδ. Κώστας Βαρσάμης και ο Αντιπρόεδρος εκπαίδευσης ο οποίος είναι και μέλος του Τμήματος Αδ. Ευάγγελος Καζάκος.

Επίσης παραβρέθηκαν από το τμήμα της Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος του Τμήματος Αδ. Κοττάς Ιωάννης και ο Αδ. Βασιλειάδης, μέλος του Τμήματος, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης, ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, εκπρόσωπος του Δήμου Κοζάνης.

Μαζί με τις ευχές που αντάλλαξαν τα μέλη με τους φίλους αναπτύχθηκε και μια συζήτηση για τις δράσεις του Τμήματος, τους σκοπούς τους στόχους και τις αξίες της Οργάνωσης.

Επίσης εκφράστηκαν ευχαριστίες και στους χορηγούς της εκδήλωσης χωρίς τους οποίους θα ήταν δύσκολη η διοργάνωση της εκδήλωσης.

Κλείνοντας η εκδήλωση και εκ μέρους του Δ.Σ. της οργάνωσης ο πρόεδρος αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών του παρέδωσε επιτραπέζιο λαβαράκι του Τμήματος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βασίλειος Καψάλης           Μιχάλης Ζηκόπουλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.