Διευρυμένο Δ.Σ. από το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας για τα προαπαιτούμενα της 4ης αξιολόγησης



Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας

Μπροστά οι δικές μας ανάγκες!

Η κυβέρνηση την Πέμπτη 14 Ιούνη ετοιμάζεται να καταθέσει και να ψηφίσει, με τις γνωστές “fast track” διαδικασίες, το πολυνομοσχέδιο με τα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα της 4ης αξιολόγησης. Τα μέτρα αυτά θα έρθουν να προστεθούν σε όλα τα προηγούμενα και να κάνουν τη ζωή μας χειρότερη.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

Πρέπει να βάλουμε ένα φρένο σε αυτή την κατάσταση. Να οργανωθούμε στο κλαδικό μας σωματείο, να σηκώσουμε το κεφάλι και να οργανώσουμε την πάλη μας. Σε αυτή την κατεύθυνση το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας (Σ.Ε.ΥΠ.Ε.) καλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συζητήσουμε, να σχεδιάσουμε, να οργανώσουμε και να αποφασίσουμε συλλογικά τη συνέχεια που θα δώσουμε ώστε να δυναμώσει η πάλη μας ενάντια σε εργοδοσία – κυβέρνηση – ΕΕ.

Κυριακή 10 Ιούνη Διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία του ΣΕΥΠΕ στις 8:00 το απόγευμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.