Επιτυχημένη η συμμετοχή των αθλητών της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης στο 1ο Multi European championship στη Βουλγαρία



Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αθλητών του Συλλόγου μας στο 1°Multi European championship που διεξήχθη στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας ,υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο. Δυο αθλητές του Συλλόγου συμμετείχαν στο πρώτο γκρουπ των διαγωνιζομένων αυτό το Σαββατοκύριακο και κατάφεραν και οι δυο να προκριθούν για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων όπου θα συμμετάσχουν ως μελή της Εθνικής μας ομάδας το φθινόπωρο του 2018.

Ο λόγος για τους Μαρέτη Ραφαήλ- Ιωάννη του Σπύρου – Αργυρό μετάλλιο μετά από τρεις αγώνες στην κατηγορία των +65 kg παίδων και Σολακίδη Κωνσταντίνο του Χρήστου – Χάλκινο μετάλλιο μετά από τρεις αγώνες επίσης στην κατηγορία των -49 kg παίδων .

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην ίδια διοργάνωση θα λάβουν μέρος οι πρωταθλητές του Συλλόγου μας Τεληκωστόγλου Απόστολος και Παπαδόπουλος Χρήστος στις κατηγορίες Ανδρών και εφήβων αντίστοιχα .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας και οι Προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή τους και την επιτυχία και εύχονται καλή επιτυχία στους άλλους δυο αθλητές που θα αγωνιστούν στην συνέχεια. Επίσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κύριο Σολακίδη Χρήστο και τις Πρωταθλήτριες του Δαναού Ωραιοκάστρου, Κουτσού Ιωάννα- Χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης και Αρσλάνογλου Μαρία πρωταθλήτρια Ελλάδος για την διαρκή βοήθεια που προσέφεραν στους αθλητές μας στην διοργάνωση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.