Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εγκαινιάσει το κτήριο της νέας Βιβλιοθήκης Κοζάνης στις 10 Οκτωβρίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, θα εγκαινιάσει το κτήριο της νέας Βιβλιοθήκης Κοζάνης, στις 10 Οκτωβρίου 2018.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε την Πέμπτη το απόγευμα τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρο Καρυπίδη και τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη, οι οποίοι του απηύθυναν την σχετική πρόσκληση, την οποία έκανε αποδεκτή.

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

3 σχόλια στο άρθρο “Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εγκαινιάσει το κτήριο της νέας Βιβλιοθήκης Κοζάνης στις 10 Οκτωβρίου

  1. Εκτός τον Ιωαννίδη που δεν τον γνωρίζω προσωπικά δείχνει να μην τον ενδιαφέρει τόσο η τσέπη του όσο το επιβάλει η θέση του όπως έχει δείξει η ιστορία ,αλλά δείχνει ότι θέλει να αφήσει έργο στον τόπο αυτό, οι άλλοι δύο ουδέν σχόλιο απλά, μπορεί να πούμε αλήθειες αλλά κουβέντες βαριές.

  2. Στα αριστερά της φωτογραφίας βλέπουμε έναν τίποτα που του εξασφαλίσαμε ζωή χαρισάμενη από το πουθενά χωρίς να ξέρουμε το γιατί , στην μέση άλλος ένας ελληνόφωνος ανθέλληνας και στα δεξιά μας έναν τίμιο δήμαρχο (Δεν γνωρίζω τον δήμαρχο αλλά ασχολούμαι με τα κοινά αυτού του τόπου και βλέπεις ότι έχεις να κάνεις με άνθρωπο μορφωμένο πράγμα που σπανίζει στον χώρο αυτόν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.