Για τους ομοφυλόφιλους θα θυσιάσουμε την Ελλάδα; Του Παπαδόπουλου Χαράλαμπου



Του Παπαδόπουλου Χαράλαμπου:

Θα μας άξιζε τις τελευταίες δεκαετίες να είχαμε πρωθυπουργούς σαν τον Καποδίστρια και τον Πλαστήρα ; Αν απαντήσουμε με ειλικρίνεια νομίζω ότι η απάντηση θα ήταν όχι. Αυτοί λοιπόν που κυβερνούν την Ελλάδα αγωνίζονται μεθοδικά να μας βλάψουν κι εμείς είμαστε στον κόσμο μας. Στην αρχή πολέμησαν την Ορθόδοξη Εκκλησία ψηφίζοντας αντίχριστους νόμους όπως νομιμοποίηση των εκτρώσεων, αποποινικοποίηση της μοιχείας, αλλά τι μπορούσαν να πετύχουν πολεμώντας τον Θεό ; Μετά πολέμησαν την Ελλάδα και μας είπαν ότι στην παραλία της Σμύρνης το 1922 σκοτωθήκαμε επειδή υπήρχε μεγάλος συνωστισμός και σήμερα ενώ τιμωρούν τους Έλληνες που έχουν παιδιά σκέφτονται να λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας με τους οικονομικούς μετανάστες (θυμάστε που πριν λίγα χρόνια για να μας ξεγελάσουν τους ονόμαζαν πρόσφυγες) Και τώρα κάνουν πιο ύπουλο πόλεμο, έγιναν υπέρμαχοι των ομοφυλόφιλων και πολεμούν την ανθρώπινη υπόστασή μας. Θυμάστε στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία ο Μίκης Θεοδωράκης που είπε ότι η πιο επικίνδυνη μορφή του φασισμού είναι η αριστερόστροφη ;

Οι ομοφυλόφιλοι με τις εκτιμήσεις των επιστημόνων είναι το πολύ 4% του πληθυσμού. Σ’ αυτούς έχουν όλο τους το ενδιαφέρον αυτοί που μας κυβερνούν αντί να ενδιαφερθούν να δουν τι θα γίνει με τους νέους μας με τους καλύτερους επιστήμονες που έχουμε και δεν βρίσκουν δουλειά στην Ελλάδα και ξενιτεύονται, δεν ασχολούνται με τόσα εργοστάσια που κλείνουν συνέχεια εδώ και χρόνια και έτσι δεν παράγουμε τίποτα, δεν ενδιαφέρονται για τόσους Έλληνες που πεινάνε να τους δώσουν ένα πιάτο φαγητό κι έτσι αναγκάζονται οι Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδας να οργανώνουν συσσίτια και να ταΐζουν χιλιάδες κόσμο ενώ αυτό είναι δουλειά της Ελληνικής Πολιτείας. Δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν μ’ αυτά γιατί πρέπει να νομοθετήσουν για τους ομοφυλόφιλους, έχουν να πάρουν χρήματα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να οργανώσουν παρελάσεις των ομοφυλόφιλων στην Θεσσαλονίκη. Αλήθεια για ποιο λόγο να δίνει χρήματα η κυβέρνηση των ΗΠΑ για να γίνονται τέτοιες παρελάσεις στην Ελλάδα ;

Δεν μας θυμίζει ότι και πριν χρόνια στον εμφύλιο οι ξένοι μας έδιναν χρήματα και όπλα για να σκοτώνουμε τα αδέλφια μας ;

Όταν τον Δεκέμβριο του 2015 οι Έλληνες βουλευτές έκαναν νόμο του κράτους το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων πολλοί βουλευτές μέσα στην Βουλή εγγυόντουσαν ότι θα ψηφίσουμε μόνο αυτό και δεν θα προχωρήσουμε με τίποτα σε γάμο ή σε δικαίωμα των ομοφυλόφιλων να υιοθετούν παιδιά. Όποιος αμφιβάλλει ας δει τα πρακτικά της Βουλής. Τον Οκτώβριο του 2017 ψήφισαν τον νόμο για αλλαγή φύλου στα 15 παρά τις διαμαρτυρίες ενώσεων παιδοψυχιάτρων ότι επιστημονικά είναι λάθος. Ούτε τους ειδικούς επιστήμονες υπολογίζουν πλέον οι βουλευτές μας. Τον Απρίλιο του 2018 ψήφισαν τον νόμο να μπορούν να υιοθετούν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια. Τι συνέπεια και υπευθυνότητα των πατέρων του έθνους ;

Με το κριτήριο του λόγου του Θεού που έχουμε οι ορθόδοξοι χριστιανοί η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική διαστροφή και πολύ σοβαρή αμαρτία. Στην προ Χριστού εποχή τα Σόδομα, η Γόμορρα κι άλλες τρεις πόλεις τιμωρήθηκαν από τον Θεό γι’ αυτή την αμαρτία (στην περιοχή που ήταν αυτές οι πόλεις είναι η Νεκρά θάλασσα). Στην μετά Χριστό εποχή σε πολλά χωρία κάνει ξεκάθαρο ο λόγος του Θεού ότι αυτοί που κάνουν τέτοιες αμαρτίες δεν θα σωθούν αν δεν μετανοήσουν. Ένα χωρίο να αναφέρουμε μόνο μήπως και συνέλθουμε : «αἵ τε γὰρ θήλειαι αὐτῶν μετήλλαξαν τὴν φυσικὴν χρῆσιν εἰς τὴν παρὰ φύσιν, ὁμοίως  οἱ ἄρσενες ἀφέντες τήν φυσικήν χρῆσιν τῆς θηλείας ἐξεκαύθησαν ἐν τῇ ὀρέξει αὐτῶν εἰς ἀλλήλους, ἄρσενες ἔν ἄρσεσι τήν ἀσχημοσύνην κατεργαζό­μενοι » (Ρωμ. α´ 26). Βέβαια πολλοί υπουργοί και βουλευτές δεν θεωρούν ότι είναι κάτι κακό γιατί αυτοί και αρνούνται να κάνουν τον σταυρό τους και δημόσια έχουν δηλώσει ότι είναι άθεοι. Τι κριτήριο έχει ένας άθεος για το τι είναι καλό ή κακό; Αλήθεια πότε στην χιλιάδων χρόνων ιστορία του Ελληνισμού είχαμε ηγέτες που δήλωναν δημόσια ότι είναι άθεοι ; Ακόμα και στην κοιτίδα της Δημοκρατίας στην αρχαία Αθήνα αυτοί που δήλωναν δημόσια ότι δεν σέβονται τους πατρώους θεούς δεν είχαν δικαίωμα να κατέχουν κυβερνητικές θέσεις.

Έχουμε την εντύπωση ότι τα νομοσχέδια αυτά είναι σύμφωνα με το σύνταγμα της Ελλάδας; Από πέρσι αρχίσαμε να διδάσκουμε για την ομοφυλοφιλία στα ελληνικά σχολεία, μήπως νομίζουμε ότι αυτή την παιδεία ορίζει το σύνταγμα ότι πρέπει να παίρνουν οι μαθητές ; Βέβαια εμείς με τόσο ψέμα που τρώμε κάθε μέρα ούτε καν καταλαβαίνουμε σωστά τι συμβαίνει γύρω μας. Πριν λίγα χρόνια ο υπεύθυνος τύπου του ΝΑΤΟ κατά τον πόλεμο στην πρώην Γιουγκοσλαβία εξομολογήθηκε δημόσια ότι τα πιο πολλά που ανακοίνωνε τότε ήταν ψέματα και το ήξερε αλλά δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Κι εμείς επιμένουμε ακόμα να «ενημερωνόμαστε» από τα ΜΜΕ. Δεν είδατε μετά τα πρωτοφανή σε λαϊκή συμμετοχή συλλαλητήρια για την Μακεδονία πόσο γρήγορα βγάλανε το σκάνδαλο με την Novartis ; Ποιος ξέρει πόσα σκάνδαλα έχουν έτοιμα για να μας τα παρουσιάσουν όποτε θέλουν.

Αλήθεια δεν είναι ότι εδώ και χρόνια οι περισσότεροι Έλληνες ζούμε σαν να είμαστε άθεοι ; Ναι αλλά οι Έλληνες ποτέ δεν ήμασταν άθεοι. Ξένοι περιηγητές που γυρνούσαν στην Ελλάδα κατά την Τουρκοκρατία και έτυχε να φιλοξενηθούν σε ελληνικά σπίτια, με έκπληξη παρατηρούσαν ότι ενώ δεν είχαν να φάνε οι Έλληνες νήστευαν στις νηστείες που έχει η Ορθοδοξία. Όταν φεύγανε οι Έλληνες από τα Φάρασα της Καππαδοκίας το 1922 κυνηγημένοι από τους Τούρκους, ενώ δύσκολα βρίσκανε κάτι να φάνε ήθελαν να νηστεύουν. Και ενώ τους έλεγε ο άγιος Αρσένιος (ο παπάς που βάπτισε τον άγιο Παΐσιο) «φάτε τώρα και όταν φτάσουμε στην Ελλάδα νηστεύετε» αυτοί δεν τον άκουγαν.

Όπως λέει ο διάσημος ιστορικός Στήβεν Ράνσιμαν «κατά την Τουρκοκρατία, όσο επιβίωνε η Εκκλησία, το Ελληνικό Έθνος δεν μπορούσε να πεθάνει». Αυτούς που μας κυβερνούν είτε τους αρέσει είτε όχι, έτσι είμαστε οι Έλληνες χιλιάδες χρόνια.

Καταλάβατε λοιπόν γιατί δεν μας άξιζε να είχαμε πρωθυπουργούς σαν τον Καποδίστρια και τον Πλαστήρα; Ας αναλογισθούμε με σοβαρότητα αυτά που έγραψε πικραμένος ο Μακρυγιάννης στα απομνημονεύματά του: «Αν μας έλεγε κανένας αυτείνη τη λευτεριά όπου θα γευόμαστε, θα περικαλούσαμε τον Θεόν να μας αφήσει εις τους Τουρκους άλλα τόσα χρόνια, όσο να γνωρίσουν οι άνθρωποι τι θα ειπεί πατρίδα, τι θα ειπεί θρησκεία, τι θα ειπεί φιλοτιμία, αρετή, και τιμιότη. Αυτά λείπουν απ’όλους εμάς, στρατιωτικούς και πολιτικούς».

10 σχόλια στο άρθρο “Για τους ομοφυλόφιλους θα θυσιάσουμε την Ελλάδα; Του Παπαδόπουλου Χαράλαμπου

  1. Αφού δεν είχαν να φάνε,αναγκαστικά νηστεύαν,Λάμπο!Φτιάχναν την ανάγκη φιλότιμο.Σου λέει ο πονηρός ο Ελλην:Δεν έχω που δεν έχω τίποτα να φάω,δεν τραβάω και μια νηστεία να τα έχω καλά με το Θεό!Και μόλις έβρισκε κάτι να τσιμπίσει,πήγαινε περίπατο η νηστεία!Τέτοιοι απετεώνες και θεομπαίχτες ήμασταν ανέκαθεν,Λάμπο!Γι αυτό μας έστειλε τα μνημόνια και την Μέρκελ ο Παντοδύναμος!Πάντως το κείμενό σου πρέπει να μπει στην διδακτέα ύλη,στις φιλοσοφικές σχολές (να γελάσει και κανένας πικραμένος)!

    1. Τι κόσμια επιχειρήματα να χρησιμοποιήσεις γι αυτόν τον κροκόδειλο που κάθησε και έγραψε ο τύπος,χριστιανέ μου;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.