Τουρνουά μπάσκετ 3×3 στην Πτολεμαΐδα 2-3 Ιουνίου 2018

Το MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3, αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 για αγόρια και κορίτσια 8 έως 18 ετών, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) σε συνεργασία με το Δήμο Εορδαίας, την Κ.Ε.Δ.Ε. Δήμου Εορδαίας και τις Σχολικές Επιτροπές της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας.

Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στον Αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, Σάββατο και Κυριακή 2 και 3 Ιουνίου 2018 από 9:30 έως 13:00.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, καθώς στόχος του MILKO της ΔΕΛΤΑ μέσα από το συγκεκριμένο τουρνουά είναι να προτρέψει τους νέους να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής, να κυνηγήσουν το όνειρό τους, να σηκώσουν το κεφάλι και να πιστέψουν στον εαυτό τους!

Θα υπάρχουν εκπλήξεις για τα παιδιά με αναμνηστικά δώρα και τα μεγάλα έπαθλα από το MILKO. Επίσης θα διανέμονται δωρεάν γάλατα MILKO, σε όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά, από το χορηγό της διοργάνωσης.

Όπως κάθε χρόνο ιδιαίτερα σημαντική είναι η υποστήριξη της G.S.A., της Spalding και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αναλυτικές πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr και στην ιστοσελίδα του MILKO www.milko.gr.

Ηλεκτρονικές Δηλώσεις συμμετοχής στο:

http://www.basket.gr/files/3on3/3x3forms.htm

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.