Βροχές, καταιγίδες και σκόνη το Σαββατοκύριακο – Δείτε την πρόγνωση του καιρού



Άστατος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο, 19 και 20 Μαΐου 2018, καθώς σε άλλες περιοχές θα βρέχει και σε άλλες ο καιρός θα είναι για μπάνιο με τον υδράργυρο να «αγγίζει» τους 30 βαθμούς.

Ο καιρός σήμερα Σάββατο

Τοπικές βροχές σημειώνονται σήμερα (19/5), σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ στα βόρεια και κυρίως τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Ο καιρός θα βελτιωθεί τις βραδινές ώρες.

Στα υπόλοιπα πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Σημειώνεται ότι οι καιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα νότια.

Οι άνεμοι πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας μεταβλητοί 3 με 4 και τις βραδινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις τοπικά έως 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες και βαθμιαία τη νύχτα από βόρειες διευθύνσεις με 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση στα βόρεια.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με τοπικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 16 και 26 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και τις βραδινές ώρες στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή, 20 Μαΐου

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες με πιθανότητα τοπικών όμβρων αναμένονται την Κυριακή (20/5) σύμφωνα με την ΕΜΥ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή.

Από το newsbomb.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.