Δήμος Σερβίων–Βελβεντού: Υπογραφή σύμβασης έργων για σχολικά κτίρια του Βελβεντού – Δείτε το βίντεοcbghkmdgsrjftjsrthjsrty

Δύο σημαντικά έργα που σχετίζονται με τις σχολικές υποδομές του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού θα εκτελεστούν το επόμενο διάστημα στη Δ.Κ. Βελβεντού καθώς υπογράφηκαν οι συμβάσεις από τον Δήμαρχο Αθανάσιο Κοσματόπουλο και τους αναδόχους των έργων.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για έργα που θα εκτελεστούν αντίστοιχα στο κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου Βελβεντού και στο Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού, παρεμβάσεις που όπως ανέφερε ο κ. Κοσματόπουλος «θα επιλύσουν χρόνια προβλήματα βελτιώνοντας τις συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό». Ειδικότερα, στο κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου Βελβεντού θα τοποθετηθεί υδραυλικός ανελκυστήρας κατακόρυφης μεταφοράς με προδιαγραφές εξυπηρέτησης Ατόμων με Αναπηρία ενώ το έργο στο Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης κι επισκευών όπως:

Επισκευή αποχετευτικής εγκατάστασης στα W.C.
Επισκευή στέγης των W.C. οριζόντιας επιφάνειας 132μ2
Αντικατάσταση πατημάτων εσωτερικών κλιμακοστασίων
Αντικατάσταση τριών ξύλινων εσωτερικών θυρών αιθουσών του ορόφου
Επισκευές στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του κτιρίου

Η χρηματοδότηση των έργων προέρχεται από πιστώσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»
Προϋπολογισμός μελέτης: 40.500,00 Ευρώ.
Αξία σύμβασης 17.414,99 ευρώ
Έργο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑμεΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»
Προϋπολογισμός μελέτης 47.500 ευρώ
Αξία σύμβασης 46.075,01ευρώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.