Επιστολή διαμαρτυρίας του Π. Κουκουλόπουλου για τα εγκαίνια της έκθεσης γούνας Καστοριάς: «Η παρουσία του κόμματος μας στα εγκαίνια αποσιωπήθηκε προκλητικά»sy7js5wijuws5yjiuwstrujyt

Κύριε πρόεδρε,

Παραβρέθηκα χθες στα εγκαίνια της 43ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας στην Καστοριά εκπροσωπώντας επίσημα την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, όπως είχατε εγκαίρως ενημερωθεί από το γραφείο της.

Η παρουσία του κόμματος μας στα εγκαίνια αποσιωπήθηκε προκλητικά με αποκλειστικά προσωπική σας ευθύνη.

Το γεγονός ότι τρεις φορές στη διάρκεια της τελετής σας επεσήμανα διακριτικά την παράλειψη σας και τρεις φορές υπήρξατε καθησυχαστικός χωρίς όμως αποτέλεσμα, δείχνει ότι η πράξη σας ήταν συνειδητή.

Αποχώρησα μετά το τέλος των εγκαινίων ως ελάχιστη απάντηση στην αντιδημοκρατική, αντιθεσμική και αντι-Καστοριανή συμπεριφορά σας.

Το έπραξα απόλυτα διακριτικά σεβόμενος τόσο τον κόπο και τις προσδοκίες δεκάδων εκθετών στην έκθεση, όσο και την παρουσία ξένων επισκεπτών.

Λυπάμαι που στερήθηκα τη δυνατότητα να επισκεφτώ τα περίπτερα και κυρίως να δηλώσω την αμέριστη συμπαράσταση του κόμματος μου και προσωπικά της Προέδρου του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος.

Όλοι οι γουνοποιοί γνωρίζουν ότι η κατάθεση ερώτησης με το σύνολο των προτάσεων της Ομοσπονδίας ήταν πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά, μετά από συνάντηση μαζί τους.

Όπως όλοι γνωρίζουν άριστα τη διαχρονική στήριξη του ΠΑΣΟΚ στον κλάδο και την τιμούν, εκτός ίσως από εσάς. Ακόμα και την τροπολογία για την κατάργηση του φόρου πολυτελείας το ΠΑΣΟΚ την επέβαλε εν μέσω κρίσης.

Και σήμερα οι προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής για φορολογικά κίνητρα στις εξαγωγικές επιχειρήσεις ενδιαφέρουν όλους τους γουνοποιούς εκτός, ίσως πάλι, από εσάς.

Εσείς φαίνεται ότι αρκείστε στην απραξία της κυβέρνησης και του παραρτήματος της στη Δυτική Μακεδονία, που μόνο απολογισμό στη γούνα έχουν μια πολεοδομική άδεια και ένα βουνό ΘΑ…

Κύριε πρόεδρε,
Η απόπειρα σας να μας φιμώσετε θα πέσει στο κενό γιατί οι δεσμοί μας με την Καστοριά και τους γουνοποιούς είναι ακατάλυτοι και η περίπτωση σας απλά η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, ένα βότσαλο στη λίμνη.

Πάρις Κουκουλόπουλος
Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής
Γραμματέας του Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ

5 σχόλια στο άρθρο “Επιστολή διαμαρτυρίας του Π. Κουκουλόπουλου για τα εγκαίνια της έκθεσης γούνας Καστοριάς: «Η παρουσία του κόμματος μας στα εγκαίνια αποσιωπήθηκε προκλητικά»

  1. Γι’αυτό είναι τόσο πετυχημένη και μια απο τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Ελλάδας, γιατί δεν στηρίζεται σε πολιτικούς μηχανισμούς.
    Οπότε μη ζητάτε και τα ρέστα, δεν γίνεται για εσάς η συγκεκριμένη έκθεση.

  2. και δεν χαίρεσαι ;; που δεν σας πήρανε μυρωδία και γλίτωσες το γιούχα και κανέναν καφέ στο κεφάλι;;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.