Περισσότερους από 1000 μαθητές θα υποδεχτεί και φέτος το Κέντρο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Κοζάνη – Δείτε το βίντεο

7s5y67awry6iju7sw56u5

Περισσότερους από 1000 μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κοζάνης θα υποδεχτεί και φέτος το Κέντρο Κυκλοφοριακής Αγωγής, που λειτουργεί με ευθύνη της Δημοτικής Αστυνομίας.

Όλο το χειμώνα πραγματοποιήθηκαν τα θεωρητικά μαθήματα ενώ μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί το πρακτικό μέρος των μαθημάτων κυκλοφοριακής αγωγής.

Την Παρασκευή κοντά στους μικρούς μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης βρέθηκαν ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Βακουφτσής, οι οποίοι παρέδωσαν και τα αναμνηστικά διπλώματα.

2 σχόλια στο άρθρο “Περισσότερους από 1000 μαθητές θα υποδεχτεί και φέτος το Κέντρο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Κοζάνη – Δείτε το βίντεο

    1. Ωραία πρωτοβουλία, αλλά όταν το παιδί μπαίνει στο αμάξι με τον μπαμπακα του και τον ακούει και τον βλέπει πως συμπεριφέρετε, τότε αυτές οι πρωτοβουλίες πάνε στράφη, δυστυχώς!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.