Διανομή νωπών κρεάτων από το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και το Δήμο Βοΐου



teva356784568647

Διανομή νωπών κρεάτων (χοιρινό και μοσχάρι) θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 από τις 09.00 π.μ έως τις 15.00 μ.μ, στην αίθουσα Πολυτέκνων απέναντι από την Εκκλησία Αγίας Κυριακής στα Σέρβια.

Επισημαίνεται ότι προϊόντα θα παραλάβουν μόνο οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να παραλαμβάνουν προϊόντα του ΤΕΒΑ.

Επίσης παρακαλούνται οι ωφελούμενοι για διευκόλυνση τους να φέρουν κατά την παραλαβή, αποδεικτικό του ΑΜΚΑ τους (με την προσκόμιση του βιβλιαρίου ασθενείας ή της κάρτας ΑΜΚΑ).

Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Τηλ. 2464350108


 

Διανομή νωπών κρεάτων από το Δήμο Βοΐου

O Δήμος Βοΐου θα διανείμει από Δευτέρα 07/05/2018 έως και Τετάρτη 09/05/2018 ποσότητα νωπών κρεάτων (χοιρινό και μοσχάρι) στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, οι οποίοι έχουν εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ μέχρι και 03/05/2018.

Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται με την επίδειξη του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επισήμου εγγράφου απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ.

Όσοι δικαιούχοι δεν μπορούν να προσέλθουν αυτοπροσώπως, η παραλαβή μπορεί να γίνει από:

άλλο μέλος της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ.
τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής και ΑΜΚΑ.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν από το Δήμο προσωπικά με sms και τηλεφωνικά για τις ώρες και το σημείο παραλαβής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.