Προβλήματα στύσης; Όχι πια, με την μέθοδο των κρουστικών κυμάτων



sd6etu7ik8sd6tu7ikst6e7iy

Τα προβλήματα της στύσης από τη μέση ηλικία και μετά, κάνουν πιο συχνά την εμφάνισή τους. Οι θεραπείες της στυτικής δυσλειτουργίας που εφαρμόζονται είναι η φαρμακευτική αγωγή και η χειρουργική τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης.

Οι ειδικοί ιατροί διαθέτουν πλέον στη θεραπευτική τους φαρέτρα, μια ακόμη μέθοδο θεραπείας, που αποτελεί πραγματικά τομή στην αντιμετώπιση του προβλήματος και ακούει στο όνομα κρουστικά κύματα.

Τα τελευταία χρόνια, τα κρουστικά κύματα χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία θεραπεύοντας την αγγειακή ανεπάρκεια του πέους και τη στυτική δυσλειτουργία του ασθενούς.

Έχουμε, λοιπόν, για πρώτη φορά στη διάθεσή μας μια μέθοδο εύκολη, γρήγορη, ασφαλή και ανώδυνη, που μπορεί να δώσει οριστική λύση στον άνδρα με στυτική δυσλειτουργία.

Τα κρουστικά κύματα την αντιμετωπίζουν ανώδυνα, με ασφάλεια και αποτελεσματικά. Ακόμα και οι ασθενείς που πάσχουν από σοβαρή στυτική δυσλειτουργία με συνυπάρχουσες παθήσεις, όπως σακχαρώδης διαβήτης, αρτηριακή υπέρταση, αγγειοπάθεια, και δεν ανταποκρίνονται στα φάρμακα, ωφελούνται από τα κρουστικά κύματα.

Η θεραπεία έχει ένδειξη αποκλειστικά σε ασθενείς που το πρόβλημα της στύσης έχει αγγειακή αιτιολογία. Γίνεται εξωτερικά του πέους, μέσω συσκευής παραγωγής κρουστικών κυμάτων η οποία διοχετεύει τοπικά σειρά από χαμηλής έντασης κρουστικούς παλμούς στο εσωτερικό του πέους του πάσχοντος.

Τα κρουστικά κύματα, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, δημιουργούν ένα νέο αγγειακό δίκτυο ( νέα αγγεία) μέσω των οποίων γίνεται η αιμάτωση του πέους και ο άνδρας έχει στύση.

Επομένως, τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι ότι θεραπεύει την αιτία, και όχι μόνο το σύμπτωμα, δεν χρειάζεται αναισθησία, δεν είναι επεμβατική μέθοδος, είναι εντελώς ανώδυνη και έως σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί παρενέργειες.

Έτσι, ιδανική επιλογή αποτελούν τα κρουστικά κύματα καθώς τονώνεται, όχι μόνο η στύση αλλά και η “αυτοπεποίθηση” του άνδρα. Φαίνεται, λοιπόν, πως η εφαρμογή των κρουστικών κυμάτων έχει γρήγορα θεραπευτικά αποτελέσματα που διαρκούν. Ακόμα κι αν το πρόβλημα επανέρθει, η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος των παρενεργειών!

Εκατοντάδες είναι οι ασθενείς που αξιοποίησαν την μέθοδο αυτή, προκειμένου να επιλύσουν οριστικά τα προβλήματα στύσης που αντιμετώπιζαν και εμπιστεύθηκαν την πιο αξιόπιστη και εξειδικευμένη ομάδα ιατρών για να την εφαρμόσει.

Και η ομάδα αυτή δεν είναι άλλη, από την ομάδα των επιστημόνων του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Ιατροί που εξειδικεύονται σε όλες τις ανδρολογικές παθήσεις και δίνουν λύσεις σε κάθε ανάλογο πρόβλημα, με υπευθυνότητα και την ανάλογη τεχνογνωσία.

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη ομάδα ιατρών, οι οποίοι βρίσκονται σε αγαστή μεταξύ τους συνεργασία με στόχο την, σε όλα τα επίπεδα, υποστήριξη του ασθενή που επισκέπτεται τον Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Το Ινστιτούτο, αποτελεί την πρώτη μονάδα υγείας, που ασχολείται αποκλειστικά και θεραπεύει διαταραχές της σεξουαλικότητας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.