Ενθαρρυντικά τα στοιχεία από την κίνηση των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς στην Κοζάνη: Χωρίς τροχαία ατυχήματα και πυρκαγιές παρά την αυξημένη κίνηση



68746466DSC_0091

-Το αισιόδοξο μήνυμα της Πρωτομαγιάς: Συνειδητοποιημένοι οι εκδρομείς της Κοζάνης
-Χωρίς τροχαία ατυχήματα και πυρκαγιές

Αισιόδοξο φαίνεται να είναι το μήνυμα από την ημέρα της Πρωτομαγιάς για τους εκδρομείς που μετακινήθηκαν προκειμένου να βρεθούν κοντά στη φύση και να γιορτάσουν την ημέρα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Χωρίς τροχαία ατυχήματα και χωρίς πυρκαγιές κύλισε η ημέρα γεγονός που δείχνει υπευθυνότητα από πλευράς όσων μετακινήθηκαν για τις εξορμήσεις τους.

Ιδιαίτερα αυξημένη παρατηρήθηκε η κίνηση σε όλο το δίκτυο της Π.Ε Κοζάνης, από την Παρασκευή 27 Απριλίου έως και την Τρίτη 1 Μαΐου.

Η αυξημένη κίνηση στους δρόμους, είναι ένας παράγοντας από μόνος του, όπου στατιστικά και μόνο αυξάνει τις πιθανότητες για πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων. Σε σχέση με τον αριθμό των εκδρομέων που μετακινήθηκαν το συγκεκριμένο πενθήμερο, ο αριθμός παραβάσεων και τροχαίων ατυχημάτων είναι ενθαρρυντικός.

Σύμφωνα τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, δεν σημειώθηκε κάποιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα, παρά μόνο ατυχήματα που αφορούσαν πολύ μικρές υλικές ζημιές, ενώ οι παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. που καταγράφηκαν, αφορούσαν κατά κύριο λόγο ζώνη ασφαλείας, χρήση κινητού τηλεφώνου και έλλειψη κράνους. Φυσικά δεν έλειψαν και οι παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια του αλκοόλ.

Οι εκδρομείς της Πρωτομαγιάς έδειξαν αίσθημα ευθύνης, όχι μόνο στις οδικές τους υποχρεώσεις, αλλά και ως προς τη φύση.

Ο Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης κ. Β. Χατζής δήλωσε στο KOZANILIFE.GR: «Φαίνεται, ότι ο κόσμος είναι πιο συνειδητοποιημένος και υπεύθυνος τα τελευταία χρόνια. Δεν υπήρξε κανένα περιστατικό που να χρειάστηκε να παρέμβουμε.»

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης καθώς και οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης βρισκόταν χθες από νωρίς στους δρόμους για την αντιμετώπιση κάθε συμβάντος.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.