10 λόγοι που πρέπει να πεις το μεγάλο ΝΑΙ στο μεσιτικό πρόγραμμα



e-agents8975847684875960

Η δουλειά του μεσίτη δεν είναι καθόλου εύκολη. Οι μεσίτες γνωρίζουν σχεδόν τα πάντα για τα ακίνητα που αναλαμβάνουν να μάθουν κι άλλα τόσα για αυτά που πρόκειται να αναλάβουν. Έχουν τις άκρες και τον τρόπο τους για να μάθουν αν αξίζει πραγματικά το ακίνητο τα λεφτά του και με αυτή τη λογική να σας ενημερώσουν άμεσα και διακριτικά. Είναι ο άνθρωπος που γίνεται εύκολα το έμπιστο άτομο που θες να είναι δίπλα σου, που επικοινωνείς μαζί του σχεδόν καθημερινά και που γνωρίζει τις ακριβείς σου ανάγκες ώστε να βρει αυτό που θα ταιριάξει στην προσωπικότητα και στο γούστο σου. Ο μεσίτης δουλεύει για σένα κι αυτό είναι μια σχέση εμπιστοσύνης κι αγάπης.

Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς εύκολα να αναγνωρίσει την ικανότητα και τη δεξιότητα ενός επαγγελματία που τρέχει διαρκώς και περιμένει ανά πάσα ώρα και στιγμή έτσι ώστε να εξυπηρετήσει τον εκάστοτε πελάτη. Κάπου εδώ οι έμπειροι επαγγελματίες οφείλουν να σκεφτούν ότι αξίζει να έχουν ένα μεσιτικό πρόγραμμα που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν, να είναι πρώτοι στις επιλογές και θα τους δώσει το έναυσμα να ξεκινήσουν από την αρχή με ένα σίγουρο και δυνατό χαρτί:

1. Ο εκσυγχρονισμός, όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, είναι στις προϋποθέσεις ενός επαγγελματία. Όλοι θα στρέψουν το βλέμμα στους επαγγελματίες που θα έχουν μια σύγχρονη σελίδα ανάρτησης νέων αγγελιών.

2. Η εκάστοτε σελίδα του επαγγελματία μπορεί να κατασκευαστεί με βάση το γούστο και τις προσωπικές του πινελιές κι αυτό να την κάνει αναγνωρίσιμη κι ακόμα πιο ελκυστική.

3. Ένα καλό στήσιμο μιας προσωπικής ιστοσελίδας μπορεί να φέρει πελατεία και από μέρη που δεν δραστηριοποιούνταν πριν οι μεσίτες κι έτσι να αυξήσει τα ποσοστά επιτυχίας τους.

4. Η δυνατότητα συνεργασιών με άλλους μεσίτες, δίνεται πολύ πιο εύκολα μέσα από ένα καλά οργανωμένο μεσιτικό πρόγραμμα μέσω διαδικτύου. Γνωρίζοντας κι άλλους επαγγελματίες του είδους μπορείς να ανταλλάξεις ιδέες, ακόμα και ακίνητα που ίσως εξυπηρετούν τον έναν ή τον άλλον καλύτερα.

5. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κανείς άπταιστος χρήστης της τεχνολογίας και των υπολογιστών για να έχει στη διάθεσή του μια προσωπική σελίδα προώθησης της επαγγελματικής του δραστηριότητας.

6. Το κόστος κατασκευής σε συνάρτηση με τα οφέλη που προσφέρει δεν είναι μεγάλο και φυσικά κανένας λόγος δε γίνεται για επιπλέον χρεώσεις.

7. Με διαχείριση των ακινήτων μέσω του μεσιτικού προγράμματος ένας σωστός επαγγελματίας γλιτώνει και χρόνο και χρήμα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για το συγκεκριμένο επάγγελμα κυρίως.

8. Το ίδιο το πρόγραμμα ενημερώνει τον επαγγελματία και του ανανεώνει τη σελίδα, χωρίς επιπλέον χρεώσεις κι αυτό λύνει αυτόματα τα χέρια του πολυάσχολου μεσίτη που δεν μπορεί να σκέφτεται ένα σωρό πράγματα ταυτόχρονα. Με αυτόν τον τρόπο τον ξεκουράζει κατά κάποιον τρόπο.

9. Το επάγγελμα του μεσίτη είναι ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο επάγγελμα που αν έχει τις κατάλληλες βάσεις μπορεί να ανθίσει ακόμη περισσότερο. Το διαδίκτυο και η δύναμη του είναι τα εργαλεία που θα εκτοξεύσουν τη δουλειά ενός μεσίτη από τους πρώτους μήνες χρήσης του προγράμματος.

10. Αξίζει να ρισκάρουμε όταν θέλουμε να πετύχουμε και το καλύτερο είναι αυτό που πρέπει κι οφείλουμε να επιθυμούμε για τον εαυτό μας και τη δουλειά μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.