Φ.Σ. Κοζάνη: Βαθιά θλίψη και οδύνη για τον χαμό του Παναγιώτη Δούμα – Συλλυπητήριο μήνυμα



sillipitirio_banner

Συγκλονισμένος είναι όλος ο κόσμος της ομάδας της Κοζάνης από τον απροσδόκητο και άδικο χαμό του Παναγιώτη Δούμα, πατέρα του ποδοσφαιριστή μας αλλά και προπονητή στα τμήματα τα υποδομής μας Ηλία.

Ότι και να πει κανείς τέτοιες στιγμές είναι λίγο μπροστά στα συναισθήματα που μας διακατέχουν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και τα θερμά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη.

Τη Δευτέρα 30/4 σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης η διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης ανέβαλε τις προπονήσεις (αγωνιστικής ομάδας και ακαδημίας).


 

Η Αθλητική Ενωση Κοζάνης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της Κοζάνης Ηλία Δούμα και την οικογένεια του για τον ξαφνικό και αδόκητο χαμό του πατέρα του Παναγιώτη.

Ο Παναγιώτης Δούμας, θείος του ποδοσφαιριστή μας Ευριπίδη Δούμα, ήταν ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου με πολυετή προσφορά κυρίως στα Γρεβενά αλλά και στην Κοζάνη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Κοζάνης

Από τις Ματιές στα Σπορ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.