Ξεκινάει το εκπτωτικό 15ημερο στην Κοζάνη με πολλές προσφορές από τα καταστήματα – Συζητήσεις για τη 2η Λευκή Νύχτα στην Κοζάνηkozani_2456734567635

– Στις 2 Μαΐου ξεκινάει επίσημα το εκπτωτικό 15ημέρο στην Κοζάνη
– Πτωτικό τετράμηνο Ιανουάριος – Απρίλιος για την αγορά της πόλης
– Ελκυστικές εκπτώσεις υπόσχονται οι καταστηματάρχες
– Δεύτερη Λευκή νύχτα συζητιέται για την Κοζάνη

Στις 2 Μαΐου ξεκινάει επίσημα το εκπτωτικό 15ημερο, όπου σύμφωνα με την εγκύκλιο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) ως ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι ορίζονται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, ενώ σε κάθε περιφέρεια μπορεί να μεταβάλλεται, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη.

Με αρνητικό πρόσημο ξεκίνησε η φετινή χρονιά για τους καταστηματάρχες, όπου το τετράμηνο Ιανουάριος – Απρίλιος, με μία συνολική εικόνα η αγορά της Κοζάνης, σημείωσε πτωτική τάση της τάξεως 10%, ενώ και την περίοδο των εορτών του Πάσχα, η κίνηση σε σχέση με πέρυσι σημείωσε πτώση 15% , όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Αθανάσιος Δραγατσίκας.

Ο ίδιος δήλωσε στο KOZANILIFE.GR: «Πιστεύουμε ότι τα καταστήματα της πόλης θα κάνουν πολύ καλές εκπτώσεις προς τους καταναλωτές. Η αγορά είναι γεμάτη από εμπορεύματα και αναμένουμε τον κόσμο να επωφεληθεί των εκπτώσεων».

Ελκυστικές εκπτώσεις υπόσχονται οι καταστηματάρχες της Κοζάνης για την περίοδο των ενδιάμεσων εκπτώσεων, προκειμένου να ανεβάσουν την ψυχολογία του κόσμου και να επωφεληθούν των προσφορών ενώ την Κυριακή στις 6 Μαΐου, θα είναι προαιρετικά ανοιχτά τα καταστήματα της πόλης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, στις 21 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα μουσικής, συζητιέται να πραγματοποιηθεί στην αγορά της Κοζάνης, η δεύτερη λευκή νύχτα.
Ο Δήμος Κοζάνης και ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης, εξέλαβαν το θετικό μήνυμα της πρώτης λευκής νύχτας που πραγματοποιήθηκε πέρυσι, όπου παρά τον κακό καιρό, ο κόσμος βγήκε και φαινόταν ότι εκείνο το βράδυ, κάτι καλό είχε συμβεί.

Το πιο θετικό μήνυμα της λευκής νύχτας, ήταν ότι υπήρχε σε όλη την αγορά διάχυτο ένα θετικό κλίμα όπου σίγουρα αυτό από μόνο του δημιουργεί μία πολύ καλή προϋπόθεση για να επαναληφθεί.

Το εκπτωτικό 15ημερο αφορά ημερολογιακές ημέρες και όχι εργάσιμες. Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, είναι προαιρετικές και στην ευχέρεια των καταστηματαρχών για τις εκπτώσεις που θα πραγματοποιήσουν.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Ξεκινάει το εκπτωτικό 15ημερο στην Κοζάνη με πολλές προσφορές από τα καταστήματα – Συζητήσεις για τη 2η Λευκή Νύχτα στην Κοζάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.