Γενική Συνέλευση και εκλογές του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνηςsillogos-filon-vivliothikis-kozanisΤην Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 11:00 το πρωί, ο Σύλλογος Φίλων της Βιβλιοθήκης θα πραγματοποιήσει οριστικά τη Γενική Συνέλευση στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης. Θα ακολουθήσουν εκλογές οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 1.30.

Είμαστε πλέον πολύ κοντά στην πραγματοποίηση ενός βασικού στόχου, για τον οποίο ο Σύλλογος αγωνίζεται εδώ και 10 χρόνια: την μετεγκατάσταση στο νέο κτήριο που θα στεγάσει τη Βιβλιοθήκη και το Μουσείο της.

Πιστεύουμε ότι πρέπει, όλοι μαζί, να κάνουμε το παν για να στηρίξουμε όσες ενέργειες ακόμη απαιτούνται  ώστε να διασφαλιστεί στην Κοβεντάρειο ένα μέλλον αντάξιο της ιστορίας της.

Σας καλούμε λοιπόν να παραστείτε στη ΓΣ, να καταθέσετε απόψεις και προτάσεις αλλά και να συμμετάσχετε στις εκλογές ως υποψήφιοι/ες ή ως ψηφοφόροι. Αν δεν είστε μέλη του Συλλόγου μπορείτε να γίνετε ακόμη και τη μέρα της συνέλευσης ή απλά να προσέλθετε ενημερωθείτε.

Το ΔΣ του ΣΦΔΒ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.