Άρση των παραιτήσεων του Δ.Σ. Επαγγελματιών Ψαράδων έπειτα από την συνάντησή τους με τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης0luyfkludkuydkyfkl

Με το πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Ψαράδων της Λίμνης Πολυφύτου Νίκο Κουρτίδη και το γραμματέα Χαρίσιο Μπουντιό, συναντήθηκε την Πέμπτη 26 Απριλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς.

Η συνάντηση έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα και διευκρινίστηκε ότι η αδειοδότηση των ερασιτεχνών ψαράδων για τα φεστιβάλ ερασιτεχνικής αλιείας είναι καθόλα νόμιμη και βασισμένη στις κείμενες διατάξεις.

Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, για μια σειρά θεμάτων, με τη διαπίστωση από τη πλευρά των επαγγελματιών ψαράδων ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Π.Ε. Κοζάνης ήταν, είναι και θα είναι δίπλα τους, σε ότι χρειαστούν, ως αρωγός και συμπαραστάτης.

Τέλος ζητήθηκε από τη πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη η άρση των παραιτήσεων των μελών του Δ.Σ., κάτι που έγινε αποδεκτό.

Παράλληλα συμφωνήθηκε να υπάρχει στενότερη συνεργασία για την ολοκλήρωση αυτών που έχουν προγραμματιστεί στα πλαίσια της συνολικής ανάπτυξης της λίμνης Πολυφύτου.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Άρση των παραιτήσεων του Δ.Σ. Επαγγελματιών Ψαράδων έπειτα από την συνάντησή τους με τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.