2 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε περιοχή της Κοζάνης – Μετέφεραν 73 κιλά ακατέργαστης κάνναβης με τα αυτοκίνητά τους



dxtguyjikdsty7jikstxyjktsyjkit

– Συνελήφθησαν -2- άτομα για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς
– Κατασχέθηκαν -73- κιλά και -420- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -2- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και -3- κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν χθες (25-04-2018) το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, δύο άτομα, ένας 40χρονος ημεδαπός και ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των προαναφερόμενων ατόμων, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κάνναβης.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το βράδυ εντοπίσθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα τα οποία κινούντο από κοινού από Καστοριά προς Κοζάνη και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε περιοχή της Κοζάνης στα ανωτέρω οχήματα, με οδηγούς τον 40χρονο και τον 39χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 73 κιλά και 420 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν:

στο πρώτο Ι.Χ.Ε. όχημα, ένας σάκος που περιείχε 24 πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 25 κιλών και 270 γραμμαρίων και
στο δεύτερο Ι.Χ.Ε. όχημα, 2 σάκοι που περιείχαν 48 πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 48 κιλών και εκατόν πενήντα (150) γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
-73- κιλά και -420- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
-2- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
-3- κινητά τηλέφωνα και
-4- κάρτες SIM.

Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.