Πολυθεματική Έκθεση στη ΔΕΘ για τον Πόντο σε συνδιοργάνωση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

56u8u35wr6uj5w6yjurtj6hr5hr

« Πόντος, Δικαίωμα και Υποχρέωση στη Μνήμη-Πολυθεματική Έκθεση από 27/04/2018 έως 27/05/2018 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης»

Στο περίπτερο 2 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, σε ένα χώρο 2.500 τετραγωνικών μέτρων, θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 27 Απριλίου, έως την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, η πολυθεματική Έκθεση

«Πόντος δικαίωμα και υποχρέωση στη μνήμη»

που διοργανώνει ο Ομότιμος Καθηγητής Νεότερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Κώστας Φωτιάδης και συνδιοργανώνει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Στην Έκθεση, έρχονται σε πρώτο πλάνο ο πολιτισμός, η ιστορία, η θρησκεία και η παράδοση του Ποντιακού Ελληνισμού μέσα από εισηγήσεις αλλά και από διάφορες άλλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Την εναρκτήρια εκδήλωση θα συντονίζει η Αναπληρώτρια Πρύτανη Ακαδημαϊκών Θεμάτων και Προσωπικού του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Καθηγήτρια κ. Ελένη Τσακιρίδου, ενώ ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Καθηγητής κ. Αντώνιος Τουρλιδάκης θα είναι εισηγητής της εκδήλωσης.

Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.