Υποβολή εξωδίκου του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΔΕΗ προς τη ΔΕΗ ΑΕ για την εξασφάλιση των εργαζομένων

orixeio_ergasies245654

Στα πλαίσια των καταστατικών διατάξεων του, ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών ΔΕΗ, έδωσε εντολή σε πληρεξούσιο δικηγόρο να αποστείλει εξώδικη διαμαρτυρία προς τη ΔΕΗ ΑΕ και να την καλέσει σε διαβούλευση ενόψει του νομοσχεδίου που κατατέθηκε για ψήφιση στη Βουλή, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στις μονάδες παραγωγής που τυχόν θα αποσχιστούν από αυτή.

Σύμφωνα με την εξώδικη πρόσκληση, που κοινοποιήθηκε στον αρμόδιο Υπουργό, κάλεσε τη ΔΕΗ ΑΕ να προσέλθει σε διαβούλευση σήμερα Τρίτη 24.4.2018 και ώρα 14.30 στα γραφεία του Συλλόγου που συνεδρίαζε το ΔΣ με κύριο θέμα Η.Δ. τη λήψη αποφάσεων σχετικά με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο.

Επειδή τελικά η ΔΕΗ ΑΕ δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις οδηγίες του νομικού συμβούλου που χειρίζεται το θέμα.

Με ομόφωνη απόφαση ΔΣ, 24.4.2018

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΡ. ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ               ΞΕΝ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.