Δήμος Κοζάνης: Δωρεάν εισιτήρια για την παράσταση «Ο Γκάτσος που Αγάπησα»

kyr5s665rasjk65rasjk5rsdy6

Ο Τομέας Επικοινωνίας Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας / ΔΕΣΕ της ΔΕΗ, σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κοζάνης, προσφέρει 100 δωρεάν εισιτήρια σε κατόχους της Κάρτας Αλληλεγγύης, για την παράσταση: «Ο Γκάτσος που Αγάπησα» με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η οποία θα παιχτεί στις 29 Απριλίου στην Αίθουσα Τέχνης, στο πλαίσιο της δράσης του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης «Μουσική στην Αίθουσα».

Οι κάτοχοι της Κάρτας Αλληλεγγύης, που επιθυμούν να παραλάβουν τα δωρεάν εισιτήρια, οφείλουν να περάσουν από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κοζάνης (Αργυροκάστρου 13) την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Απριλίου, 09:30 με 14:00, επιδεικνύοντας την Κάρτα Αλληλεγγύης και την Αστυνομική Ταυτότητα τους ή το διαβατήριο.

Εφιστούμε την προσοχή στους ενδιαφερόμενους ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως του αριθμού των εισιτηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας 2461028120.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.