Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Βιβλιο-Ποδηλατο-πορεία στην Πτολεμαΐδα – Δείτε φωτογραφίες6aeththEsrthysrathyrhyer

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Βιβλιο-Ποδηλατο-πορεία που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου 2018.

Πλήθος παιδιών πλημμύρισαν τον υπαίθριο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας με βιβλία και λουλούδια στα ποδήλατα για να λάβουν μέρος στην 1η Βιβλιο-Ποδηλατο-πορεία που διοργάνωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη και ο Σύλλογος Φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας.

Το μήνυμα της ημέρας, «Διαβάζω και αλλάζω», ταξίδεψε σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης γεμίζοντας τους λουλούδια, βιβλία και χαμόγελα…

Οι μικροί ποδηλάτες τερμάτισαν στον υπαίθριο χώρο της Βιβλιοθήκης τους όπου συνέχισαν μ’ ενθουσιασμό τις δραστηριότητες του Εαρινού Βιβλιοστασίου.

Τα παιδιά διάβασαν βιβλία, άκουσαν αφηγήσεις, ζωγράφισαν και ταξίδεψαν γι άλλη μια φορά στον μαγικό κόσμο των βιβλίων επισφραγίζοντας, με τον δικό τους τρόπο, τη συμφωνία της Φιλαναγνωστικής τους χειραψίας.

6aeththEsrthysrathyrhyer

 

 

7sfghasrfhsfhfthfr

 

 

8sfgjsfjgdjghyjgy

 

 

9erfgedgrderghyref

 

 

9srdfgtharhrthrth

 

 

9zfghjsrfjhfjgyt

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.