Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχή της Κοζάνης – Δράστης μια 57χρονη γυναίκα



astinomia_dias1

Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές που τελέστηκαν σε περιοχές της Κοζάνης

Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 57χρονης ημεδαπής

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων- Βελβεντού, δυο περιπτώσεις κλοπής (1 τετελεσμένη και 1 σε απόπειρα) που τελέστηκαν σε περιοχές της Κοζάνης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 57χρονης ημεδαπής.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, την 19-04-2018 το μεσημέρι σε περιοχή της Κοζάνης η 57χρονη με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από 68χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ, επιβιβαζόμενη σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου την ανέμενε έτερο άτομο-συνεργός της.

Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα η ανωτέρω, λίγο νωρίτερα σε άλλη περιοχή της Κοζάνης, με μία ακόμη συνεργό της αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα από 77χρονο ημεδαπό, επιβιβαζόμενες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου τις ανέμενε έτερο άτομο-συνεργός τους.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων-Βελβεντού συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία τυχόν άλλων συνεργών, ενώ η δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.